OM OSS

Vi är ett snabbt växande byggföretag i Umeå som arbetar med en mängd olika byggprojekt inom entreprenad. Vi åtar oss allt från byggnationer, utbyggnader, renoveringar, altaner, poolprojekt och trädgårdskonstruktioner.

OFFERTFÖRFRÅGAN

JOBBA HOS OSS

Vi söker en snickare!

Vilka är Timbobygg?

Vi är ett snabbt växande byggföretag i Umeå som arbetar med en mängd olika byggprojekt inom entreprenad. Alltifrån större tillbyggnationer till poolprojekt, mot den privata sektorn. Vi lägger väldigt stor vikt på kundnöjdhet! Vi sitter också på två starka RAM-avtal som förser oss med arbete året runt (fönsterbyten och köksinstallationer). Vidare är Timbo Bygg ett företag som strävar efter att ha en familjär känsla bland kollegorna och gör bland annat gemensamma fiskeresor och ser på hockey tillsammans. 

Vem är du?

Eftersom vi arbetar med de flesta momenten i branschen eftersöker vi detta:

  • Att du är utbildad träarbetare med yrkesbevis.
  • Minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet efter färdiggjord lärlingstid.
  • Breda yrkeskunskaper med tidigare erfarenheter av arbetsberedning och planering av projekt.
  • Du är duktig på att lösa problem.
  • Du har körkort och är svensktalande.
  • Som person är du ansvarstagande, driven och duktig på att samarbeta.
  • Sist men inte minst, känner du en stark yrkesstolthet!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vet att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Du kommer att ha en stark ingångslön plus ytterligare ersättning enligt bonussystem. Vi letar efter någon som kan börja omgående eller i närtid. Skicka ditt personliga brev och CV till info@timbobygg.se eller ring på 090-51114. Hoppas du vill vara en del i vårt härliga team samtidigt som du får utmana dig själv och utveckla dina färdigheter med oss!

Badrum Grubbe

KONTAKT

Tim

ARBETSLEDARE

Jonas

HANTVERKARE

Jonte

HANTVERKARE

Linus

HANTVERKARE

Jonathan

HANTVERKARE