PROJEKT

Fasadbyte i Holmsund

Här är ett gäng bilder från en fasadrenovering som vi gjorde i Holmsund och det här hantverket skojar man inte bort! Kunden ville få tillbaka känslan av originalfasaden från 1800-talet så eternitfasaden revs, det tilläggsisolerades och ett återskapande av originalfasaden gjordes med lite små förändringar.

Carports Lövstigen

Vi fick det trevliga uppdraget att bygga 6 stycken Carports, oberoende av varandra, på Lövstigen i Obbola. Vi tog fram ett förslag till grundutförande till ett fast pris som omfattade alltifrån kompletta bygglovshandlingar (inkl. individuella CAD-ritningar) till grävning för plintar och montering av vindsskivor och fotbrädor.

Vidare, tog vi fram förslag på tillval som panel,  snörasskydd, garageport, spottar, fönster och dörrar – till fasta priser. Kunden kunde på så sätt, enkelt och tryggt, skapa sig sitt egna drömgarage med tillhörande carport!

Badrum Grubbe

Här ser ni det slutliga resultatet av ett badrum på Böleäng där vi också rivit väggen mellan toalett och tvättstuga och istället gjort ett stort badrum med tvättstuga i. Innan var det en liten toalett som inte var renoverad på mååånga år.

Takbyte på Mariehem

Vi fick ett telefonsamtal hösten 2021. Det var dagen efter det årets värsta oväder. Kunden förklarade ansträngt hur det regnade in i huset och vi åkte dit dagen efter och lokaliserade var vattnet tagit sig in. Vi kunde laga det provisoriskt för att på så sätt klara av vintern. Tur i oturen upptäcktes fel i takkonstruktionen vilket innebär att det bara var en tidsfråga innan vattnet skulle hitta sig igenom taket. Vi fick uppdraget att byta hela taket till ett nytt plåttak med tillhörande plåtarbeten av skorsten. Vi fick då även passa på att byta gamla fönster samt att renovera upp fasaden för målning av huset.

Sommarstuga blir året-runt boende i Boviken

Vi fick äran av kunden att vara med och skapa ett drömboende av deras befintliga sommarstuga i Boviken, Sörmjöle. Det vi bland annat gjorde var att bygga en utbyggnad med torpargrund på ca 15 kvm, nytt tak på hela stugan, totalrenovering invändigt med vattenburen golvvärme i hela stugan, tilläggsisolering på ytterväggarna, nytt innertak och golv överallt, ny el, byte av fönster och dörrar, komplett kök med flytt av VVS samt nytt badrum och tvättstuga med flytt av VVS.

Nyfiken på att se fler projekt?

FASADBYTE EPOK HOLMSUND

Fasadbyte Holmsund

CARPORTS LÖVSTIGEN

Badrum Grubbe

TAKBYTE MARIEHEM

SOMMARSTUGA BLIR ÅRET-RUNTBOENDE I BOVIKEN

JOBBA HOS OSS

Vi söker en snickare!

Vilka är Timbobygg?

Vi är ett snabbt växande byggföretag i Umeå som arbetar med en mängd olika byggprojekt inom entreprenad. Alltifrån större tillbyggnationer till poolprojekt, mot den privata sektorn. Vi lägger väldigt stor vikt på kundnöjdhet! Vi sitter också på två starka RAM-avtal som förser oss med arbete året runt (fönsterbyten och köksinstallationer). Vidare är Timbo Bygg ett företag som strävar efter att ha en familjär känsla bland kollegorna och gör bland annat gemensamma fiskeresor och ser på hockey tillsammans. 

Vem är du?

Eftersom vi arbetar med de flesta momenten i branschen eftersöker vi detta:

  • Att du är utbildad träarbetare med yrkesbevis.
  • Minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet efter färdiggjord lärlingstid.
  • Breda yrkeskunskaper med tidigare erfarenheter av arbetsberedning och planering av projekt.
  • Du är duktig på att lösa problem.
  • Du har körkort och är svensktalande.
  • Som person är du ansvarstagande, driven och duktig på att samarbeta.
  • Sist men inte minst, känner du en stark yrkesstolthet!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vet att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Du kommer att ha en stark ingångslön plus ytterligare ersättning enligt bonussystem. Vi letar efter någon som kan börja omgående eller i närtid. Skicka ditt personliga brev och CV till info@timbobygg.se eller ring på 090-51114. Hoppas du vill vara en del i vårt härliga team samtidigt som du får utmana dig själv och utveckla dina färdigheter med oss!

KONTAKT

Tim

ARBETSLEDARE

Jonas

HANTVERKARE

Jonte

HANTVERKARE

Linus

HANTVERKARE

Jonathan

HANTVERKARE